Uutiset

A-COM OY on suljettu.

Monacor ym. edustukset ja palvelut on nyt osana Discoland Oy:n ennestään laajaa tarjontaa.

Neuvonta, suunnittelu, asennus ja huoltopalveluja tarjoamme jatkossa Discoland Oy:n nimissä.

Myös teollisuuden tarpeisiin pyrimme vastaamaan parhaamme mukaan, vaikka elektromekaniikka on jätetty pois uusista valikoimista.

Siirry discolandiin!

Hotelli Vantaan kokoustekniikan päivitys

A-COM OY sai kunnian päivittää Hotelli Vantaan kokoustekniikkaa.

Hotelli vantaa on paikka jossa on helppo löytää sopivat puitteet tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

Paitsi ravintolat, niin myös kokoustilojen tarjonta on vertaansa vailla. Niinpä ei ole yhdentekevää saada kunnia suunnitella ja toteuttaa näihin tiloihin kaikken tarpeet täyttävä tekniikkapäivitys.

Kokoustilat Puistola 1,2,3 ja 4 on seinin ja tekniikan puolesta jaettavissa ja yhdistettävissä aina asiakkaan tarpeiden mukaan, jolloin tilojen monipuolisuus ja monikäyttöisyys ei voi rajoittua tekniikan kankeuteen, vaan sekä äänentoiston että kuvaohjausten on pystyttävä vastaamaan aina asiakaiden toiveita.

 

Lue lisää:

Imatran kylpylän valaistus

Laadukas LED -valo valitaan aina tilanteen mukaan.

Imatran kylpylän taikametsän valaistus uusittiin img stageline LED valoilla, joissa värit, optiikka, valovoima, tiiveysluokitus ja vaikeiden olosuhteiden kestävyys on vertaansa vailla. 

Lue lisää:

Heikki Kuivalainen Oy videovalvonta

Parempaa kuvaa videovalvontaan!

A-COM OY toimitti ja asensi Heikki Kuivalainen Oy:n kiinteistöön uuden Full HD valvontakamerajärjestelmän Joensuussa 16.10.2014.

Uudet HD-SDI Full HD -kamera- ja tallenninmallit saapuivat Suomeen tiistaina 14.10.2014 ja ensimmäiset asennukset tehtiin heti samalla viikolla.

HD kuva yleistyy nyt myös videovalvonta käytössä kun HD-SDI Full HD -kameratekniikka mahdollistaa myös vanhojen järjestelmien päivittämisen uuteen, ilman että kaapelointia tarvitsee uusia. Järjestelmä toimii RG59 kaapeleissa, joita on eniten käytetty CCTV -kamerajärjestelmissä jo pitkään. Ainoastaan liittimet jodutaan vaihtamaan parempiin.

Parempi kuvanlaatu tarkoittaa käytännössä, että kameroita tarvitaan vähemmän kun kuvaa on mahdollista suurentaa myös tallenteista. Näin järjestelmän kokonaishinta ei tule juurikaan kalliimmaksi, perinteiseen CCTV -kamerajärjestelmään verrattuna. 

Lue lisää: